icon image

Ataturk University – Turkey, Partener de Conducere

Universitatea Atatürk, situată în Erzurum-Turcia, este o instituție de învățământ superior - organism public care oferă studenților și cadrelor didactice experiență internațională în domeniul formării și cercetării, pentru a contribui la dezvoltarea politicii regionale în domeniul tineretului, educației și mediului în Turcia.

Informații de Contact

icon image

Ordu University – Turkey

Universitatea Ordu este o instituție de învățământ superior - organism public, înființat în 2006 în Ordu, Turcia, oferă expertiză în domeniul Educației și Cercetării și este capabilă să folosească această inițiativă ca instrument educativ pentru tineri prin intermediul programelor sale educaționale.

Informații de Contact

icon image

KEAN-Cell of Alternative Youth Activities - Greece

KEAN - Cell of Alternative Youth Activities este o asociație non-profit, înființată în 2004 și localizată la Atena, având ca scop dezvoltarea și implementarea programelor umanitare pentru protecția mediului social și fizic. Scopul său final este de a îmbunătăți viața tinerilor și a grupurilor sociale vulnerabile, de a combate excluziunea socială, de a promova o societate mai bine organizată cu respectarea drepturilor omului.

Informații de Contact

icon image

Modavi Federazione provinciale di Napoli Onlus – Italy

Modavi este o organizație culturală nonprofit, activă în domeniul educației și culturii și cu numeroase colaborări cu universități, școli și alte instituții educaționale.

Informații de Contact

icon image

JUGEND & KULTURPROJEKT E.V. – Germany

JUGEND & KULTURPROJEKT E.V. este o organizație neguvernamentală pentru tineret, activă în domeniul educației ecologice și cu o mare experiență în educația formală și non-formală.

Informații de Contact

icon image

Asociatia pentru Tineret SAKURA – Romania

“SAKURA” (Floare de Cireș în limba japoneză) este o organizație non-profit, înființată în 1990 în București, care se ocupă cu activități educaționale și culturale care se adreseaza tinerilor. Asociatia are o experiență semnificativă în crearea, coordonarea și implementarea proiectelor educaționale, culturale și de mediu, utilizând metode non-formale și instrumente educaționale inovatoare.

Informații de Contact

icon image

Associação Socio - Cultural Alternativas Jovens ASCAJ – Portugal

ASCAJ este o organizație non-profit, care desfășoară mai multe activități în domeniul educației non-formale pentru copii și adulți și caută să promoveze incluziunea socială.

Informații de Contact